Купити квартиру у Києві без посередників

Переглядів: 1355

Під час економічної кризи люди прагнуть оптимізувати витратні статті свого сімейного бюджету. Так, хтось відмовляється від дорогих ресторанів, інші відмовляються від частих поїздок на таксі, треті намагаються купити квартиру в Києві без посередників, заощадивши при цьому 2-3 тис. дол.< /p>

Проаналізуємо, у що може «вилитись» така економія.

Так, на ринку покупки — продажу квартир є чимало підводних каменів. Людина, яка стикається з обміном або покупкою — продажем квартири вперше, ймовірно зіткнеться з труднощами, які згодом можуть вилитися в «копійку».

Наведемо елементарний приклад. Покупець квартири, який шукає без посередника (професійного рієлтора) довгоочікувану нерухомість, може не знати, що на квартиру претендують родичі продавця. Наприклад, людина, яка претендує за законом на квартиру, що продається, в даний момент відсутня в місті (країні) і не знає, що квартира продається.

Або квартира була перепланована, але покупець одразу цього не помітив. А на етапі продажу, коли вже внесено заставну суму, починають спливати підводні камені. У кращому випадку покупець «відбудеться» виснаженими нервами, у гіршому — додатковими витратами.

Тому є простий вихід, як без проблем купити квартиру — делегувати це завдання професійному рієлтору.

Які переваги отримає покупець квартири, працюючи з агентством нерухомості?

  • Покупець буде завжди і вчасно проінформований про квартири, що продаються під критерії покупця
  • Відстоювання інтересів покупця під час пошуку квартири та її покупки
  • Експертиза об'єкту нерухомості

Тому, якщо Ви вирішили купити квартиру в Києві, звертайтесь до агентства нерухомості, і Ви збережете свої гроші та нерви.