Навіщо потрібні комісійні

Переглядів: 466
Багато хто хоче купити квартиру у Києві запитували, чи можна придбати квартиру і при цьому заощадити.

Звичайно, купити квартиру можна і без посередників, але в цьому випадку вам треба бути професіоналом, так само як і в тому випадку, якщо Ви вирішите самостійно робити ремонт чогось, або, наприклад, займетеся самолікуванням.

Наймаючи спеціаліста щоб купити квартиру ви насамперед економите час, а час у наш час — це гроші. По-друге, ви позбавляєтеся рутини (при купівлі квартири треба добре знати Київ, особливості різних планувань, особливості оформлення документів при купівлі, юридичні тонкощі оформлення). По-третє, професіонал як ніхто вміє торгуватися і вміло знизити ціну.

Наймаючи ж фахівця, щоб продати квартиру ви позбавляєтеся величезної кількості дзвінків. По-друге, фахівець більш адекватно виставить ціну з урахуванням кон'юктури ринку. По-третє, фахівець підкаже як найбільш швидко і правильно оформити документи по квартирі. По-четверте, фахівець грамотніше відстоюватиме виставлену ціну.

Багатьох, хто хоче купити квартиру цікавить чому саме покупець повинен оплачувати комісійні рієлтору.

По-перше, якщо комісійні буде оплачувати продавець це своєю чергою позначиться на ціні квартири, по-друге, це в свою чергу збільшить суму податкових платежів під час оформлення угоди.